HKZ keurmerk verlengd | Kinderdagverblijven | Small Society

HKZ keurmerk verlengd

Small Society Kinderdagverblijven opnieuw gecertificeerd volgens kwaliteitskeurmerk HKZ!

Afgelopen week heeft de onafhankelijke certificeringsorganisatie TÜV Nederland Small Society Kinderdagverblijven opnieuw gecontroleerd vanuit het HKZ certificaat; hét keurmerk binnen de kinderopvang. TÜV heeft onze werkwijze, de gehanteerde procedures en ons handelen uitgebreid gecontroleerd. Er is hiervoor documentenonderzoek uitgevoerd en er zijn op de vestigingen van ons kinderdagverblijf gesprekken gevoerd met pedagogisch medewerksters, locatiemanagers en medewerkers van ons hoofdkantoor. Door TÜV is aangegeven dat de manier van werken van Small Society voldoet aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk en dat Small Society ook het komende jaar het HKZ certificaat mag voeren.

Naast de jaarlijkse externe controle vanuit het HKZ keurmerk, voert de kwaliteitsmanager van Small Society jaarlijks nog twee interne audits en één of meer opvolgbezoeken uit op alle vestigingen (voor zowel KDV als BSO) en ons hoofdkantoor in De Bilt. De interne audits werken langs door Small Society Kinderdagverblijven opgestelde criteria die voor een deel terugkomen in het HKZ keurmerk en de criteria waarlangs de GGD haar inspecties uitvoert. Daarnaast zijn hierin criteria opgenomen die Small Society van belang vindt voor de kwaliteit van haar kinderopvang. Small Society werkt op dit moment ook aan een innovatief rapportage model om de gecontroleerde criteria én de behaalde resultaten van alle interne en externe audits openbaar te maken voor ouders, medewerkers en controlerende organen. Hiermee wil Small Society de komende jaren op een transparante wijze blijven werken aan kwaliteit binnen de kinderopvang.

Alle medewerkers van Small Society Kinderdagverblijven hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het behouden van het HKZ kwaliteitskeurmerk. Wij danken onze medewerkers voor de geleverde inzet en feliciteren iedereen met dit mooie resultaat!

Bekijk hier ons certificaat: HKZ certificaat Small Society