Almere – Razeil | Kinderdagverblijven | Small Society

Almere – Razeil

Small Society Almere – Razeil

Adres: Razeil 27, 1319 EA Almere
Telefoon: 036-5240205
E-mail: almererazeil@smallsociety.nl

Openingstijden: 7.30-18.30 uur
(flexibele afname 7.00 – 7.30)

Locatiemanager: Roos van ‘t Lam

“Mijn twee dochtertjes bezoeken sinds augustus jl. kinderdagverblijf Small Society in Almere. En elke dag dat zij de crèche bezoeken is het weer een feestje! Noor kijkt ’s morgens wanneer ik haar kamer binnenkom door het raampje van haar Pipobed en roept dan met een grijns van oor tot oor: “mama, mag ik vandaag naar het schooltje toe!?
Kirsten (Moeder van Noor en Yara) locatie Almere

Kinderdagverblijf

Onze vestiging aan het Razeil biedt plaats aan zes groepen dagopvang; twee babygroepen (0-2 jaar), 2 peutergroepen (2-4 jaar), een verticale groep (0-4 jaar) en een 3+ groep (3-4 jaar). De grote tuin rondom het kinderdagverblijf is ingericht met een klimberg, ontdekkingstuin en moestuin. Kinderen kunnen spelen in de blokhutten en natuurlijk is er een zandbak en fietsparcours. Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal van Small Society.

Op het kinderdagverblijf bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een aparte 3+ groep waar leeftijdsgerichte activiteiten worden aangeboden en de kinderen spelenderwijs worden voorbereid op de basisschool. De 3+ groep werkt samen met de peuterspeelzaal van Small Society die zich direct naast de vestiging bevindt.

Het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal van Small Society onderhouden een actief samenwerkingsverband met de basisscholen De Ontdekking en de Windwijzer. Vanuit het samenwerkingsverband wordt gewerkt aan de afstemming tussen het onderwijsprogramma van de scholen en de kinderopvang van Small Society zodat een optimale omgeving voor kinderen ontstaat.

Het kinderdagverblijf heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een eigen aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het kinderdagverblijf is wat betreft inrichting, kleurstelling en materiaalgebruik warm en sfeervol ingericht en afgestemd op de behoeftes van jonge kinderen. De grote lichte groepsruimtes hebben een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Kortom een optimale omgeving voor uw kind!

GGD inspectierapport kinderopvang Almere

This page is also available in: English