Roos van ‘t Lam locatiemanager van het jaar | Kinderdagverblijven | Small Society

Roos van ‘t Lam locatiemanager van het jaar

Op 3 november is Roos van 't Lam, locatiemanager van de IJburg vestiging de Koning, gekozen als locatiemanager van het jaar 2012 door het tijdschrift Prima Ouders. Prima Ouders (voorheen Ezeltje Prik) heeft enkele maanden geleden aan ouders de oproep gedaan om de locatiemanager van hun kinderdagverblijf te nomineren voor deze mooie prijs.

In het diepste geheim hebben de oudercommissie en de pedagogische medewerkers van de Koning Roos voorgedragen. Enkele dagen voor het bekend maken van de winnaar is ze op de hoogte gesteld van deze nominatie.
Roos is heel blij met deze uitverkiezing maar is vooral ook geraakt door de mooie woorden die de oudercommissie en haar collega's op papier hebben gezet. Hierbij een klein deel van hetgeen de oudercommissie heeft voorgedragen:

" Roos is 27 als ze begin 2008 vestigingsmanager wordt van de startende kinderdagverblijf vestiging de Koning. Ze heeft er in korte tijd een goed georganiseerde vestiging van gemaakt met 5 groepen en een stabiel team. Roos is creatief, goed georganiseerd en lief voor de kinderen. Ze kent alle kinderen bij naam en haar team vindt haar een fijne vestigingsmanager mede vanwege de duidelijkheid die Roos schept. Roos bedenkt allerlei thema’s waarmee de groepen aan de slag gaan. Zo was er het thema ‘Kunst’ toen de kinderen verschillende kunstwerken hebben gemaakt met uiteenlopende materialen. Dit thema werd afgesloten met een tentoonstelling voor de ouders."

Wij vinden het, als Small Society organisatie, fantastische dat Roos is voorgedragen en de titel heeft mogen ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk trots op.