Small Society organiseert ‘mini markt’ | Kinderdagverblijven | Small Society

Small Society organiseert ‘mini markt’

Op zaterdag 24 mei tussen 10.00 – 14.00 uur organiseert Small Society op het kinderdagverblijf in Bunschoten een goede doelenactie voor kinderboerderij de Veldmuis in Eemdijk. De goede doelenactie wordt georganiseerd in het kader van het 12,5 jarig bestaan van het kinderdagverblijf van Small Society in Bunschoten.

Lezers van de Bunschoter hebben naar aanleiding van een eerder artikel in dit blad suggesties voor een lokaal goed doel aan Small Society gedaan. Uit de vele inzendingen is inmiddels de Veldmuis gekozen als het goede doel waarvoor Small Society haar goede doelen actie zal organiseren.

Opbrengsten mini markt voor Kinderboerderij de Veldmuis

Kinderboerderij de Veldmuis is een initiatief van Menno en Jolanda Veldhuizen. Zij willen met hun Stichting een kinderboerderij realiseren naast de bestaande zorgboerderij in Eemdijk. Met de kinderboerderij kan de zorgboerderij uitgebreid worden met extra hulpboeren die een goede dagbesteding geboden kan worden door de verzorging van de dieren en hun omgeving. De kinderboerderij wordt ook opengesteld voor bezoekers. Het project wordt gesteund door de gemeente Bunschoten en een aantal lokale bedrijven. De eerste bouwwerkzaamheden zijn al gestart en er is nog steeds veel geld en inspanning nodig om het project ook goed verder te kunnen realiseren. De kinderboerderij zal straks brede een maatschappelijke functie vervullen in de gemeente Bunschoten. Small Society heeft kennis gemaakt met de initiatiefnemers en de voortgang van het project en is erg enthousiast geraakt. Small Society wil dit initiatief daarom ook de komende jaren verder blijven ondersteunen.

Kindermarkt met kinderactiviteiten

Op en rond het kinderdagverblijf aan de Molenstraat 10 wordt door de kinderen en medewerkers van Small Society een kleinschalige markt met kraampjes georganiseerd. Kinderen en medewerkers van Small Society verkopen hier tegen kinderprijsjes allerlei door lokale partijen gesponsorde marktartikelen en lekkernijen voor het goede doel. Rondom het kinderdagverblijf worden ook verschillende leuke kinderactiviteiten georganiseerd zoals schminken, een grabbelton, bellenblazen, een ballonnenwedstrijd, springkussen etc. etc. Er zal limonade, koffie en thee geschonken worden en er worden ook hapjes verzorgd. Alle opbrengsten van de actie zullen rechtstreeks ten goede komen aan Kinderboerderij de Veldmuis in Eemdijk. Suggesties en vragen over deze goede doelen actie via: communicatie@smallsociety.nl

Small Society Bunschoten kinderboerderij de Veldmuis