Zwangerschapsyoga IJburg en Almere | Kinderdagverblijven | Small Society

Zwangerschapsyoga IJburg en Almere

Vanaf 14 januari start Small Society met een nieuwe cursus zwangerschapsyoga op zowel ons kinderdagverblijf op IJburg als in Almere.

De cursus zal gegeven gaan worden door een zeer ervaren yoga docente Wilma Frederik.

Zwangerschapsyoga is een goede manier om tijdens je zwangerschap fit en ontspannen te blijven. En meestal leer je ook technieken waar je wat aan hebt tijdens de bevalling. Daarnaast heeft yoga ook een spirituele kant. Of die tijdens jouw zwangerschapsyoga aan bod komt, hangt van de docent af.

Waarom zwangerschapsyoga?
Ben je op zoek naar een leuke zwangerschapscursus of zwangerschapsgym In Almere of op IJburg? Dan is zwangerschapsyoga een goed idee. De cursus helpt je om: je te ontspannen en stress te voorkomen, in alle drukte even stil te staan bij het nieuwe leven in je buik, pijnklachten in rug en bekken te voorkomen of te verminderen, ademhalingstechnieken en perstechnieken te oefenen die je tijdens de bevalling kunt gebruiken.

Voor meer informatie over zwangerschapsyoga kunt u hier kijken.

Voor onze cursus zwangerschapsyoga Almere en de cursus op IJbrug kunt u contact opnemen met zwangerschapsyoga@smallsociety.nl of bel met de planning op 030-2213751