KiKa | Kinderdagverblijven | Small Society

KiKa

Sponsoractie KiKa

Ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan is Small Society van start gegaan met een sponsoractie voor Kika (www.kika.nl).

Kika logoKiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC – Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit.

Tijdens de actie wordt geld ingezameld voor dit goede doel door o.a. een ballonnenwedstrijd en de verkoop van ‘KiKaberen’. Deze mascotte staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. De KiKaberen zijn te koop voor € 6,95 per stuk (en mogen ook niet voor een andere prijs verkocht worden). De helft van dit bedrag gaat direct naar de onderzoeken, de andere helft is nodig voor de productie van de beer. De beren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren o.a. zwart, donkerbruin, lichtbruin, beige en wit. De beren zijn goed te wassen in de wasmachine (in een kussensloop) op 30 graden en zijn wasdroger bestendig. De KiKaberen kunnen ook na de actie op onze vestigingen worden gekocht. Tevens zijn de KiKaberen te bestellen bij onze centrale organisatie via info@smallsociety.nl (onder vermelding van ‘KiKabeer’).