Kinderboerderij De Veldmuis | Kinderdagverblijven | Small Society

Kinderboerderij De Veldmuis

Kinderboerderij De Veldmuis is een initiatief van Menno en Jolanda Veldhuizen. Zij willen met hun Stichting een kinderboerderij realiseren naast de bestaande zorgboerderij in Eemdijk.

Kinderboerderij De Veldmuis | Kinderdagopvang | Small Society kinderdagverblijvenMet de kinderboerderij kan de zorgboerderij uitgebreid worden met extra hulpboeren die een goede dagbesteding geboden kan worden door de verzorging van de dieren en hun omgeving. De kinderboerderij wordt ook opengesteld voor bezoekers. Het project wordt gesteund door de gemeente Bunschoten en diverse lokale bedrijven.

De eerste bouwwerkzaamheden zijn al gestart en er is nog steeds veel geld en inspanning nodig om het project ook goed verder te kunnen realiseren. De kinderboerderij zal straks brede een maatschappelijke functie vervullen in de gemeente Bunschoten. Small Society heeft kennis gemaakt met de initiatiefnemers en de voortgang van het project en is erg enthousiast geraakt. Small Society zal dit initiatief de komende jaren blijven ondersteunen.