Amsterdam IJburg – De Admiraal | Kinderdagverblijven | Small Society

Amsterdam IJburg – De Admiraal

Small Society Amsterdam IJburg – De Admiraal

Adres: IJburglaan 1475, 1087 KM Amsterdam
Telefoon: 020-4611759
E-mail: amsterdamadmiraal@smallsociety.nl

Openingstijden: 7.30-18.30 uur
(flexibele afname 7.00-7.30 uur)

Locatiemanager: Tanja Joemmankhan

“Wij zijn zeer tevreden over de Admiraal. Puck voelde zich vanaf het begin erg thuis op de groep. De leidsters zijn erg creatief en bieden een zeer gevarieerd programma aan.
Monique en Hans (ouders van Puck) locatie de Admiraal

Kinderdagverblijf (KDV)

Het kinderdagverblijf (kdv) bevindt zich in een modern pand dat door ‘SVP Architektuur en Stedebouw’ is ontworpen en ingericht. Kleurstelling en afwerking zijn zo afgestemd dat een huiselijke en warme uitstraling bereikt wordt. Het kinderdagverblijf biedt plaats aan zeven groepen hele dagopvang (0-4 jaar). Aan de achterzijde van het kinderdagverblijf ligt de tuin met tuinhuisje, gras, planten en speelelementen.

Het kinderdagverblijf beschikt over een eigen aparte peuterspeelzaal groep. Kinderen die op het kinderdagverblijf geplaatst zijn kunnen op een aantal dagen kosteloos deelnemen aan het vroeg schoolse programma dat hier wordt aangeboden. Het programma is onder andere gericht op het ontwikkelen van motorische vaardigheden (bewegen en spel), taalvaardigheid (o.a. gespreksvaardigheid, informatie geven, begrijpend luisteren) sociaal communicatieve vaardigheden (zoals samen spelen en werken, kiezen, omgaan met een taak) en ontluikend rekenen (tellen, meten).

GGD inspectierapport kinderopvang Amsterdam Admiraal

 

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels