De Bilt | Kinderdagverblijven | Small Society

De Bilt

Small Society De Bilt

Adres: Aeolusweg 8a, 3731 XG De Bilt
Telefoon: 030-2210865
E-mail: debilt@smallsociety.nl

Openingstijden: 7.30-18.30 uur
(flexibele afname 7.00-7.30 uur)

Locatiemanager: Daisy Hengeveld

“Wij hebben Small Society leren kennen als een warm, flexibel en betrokken kinderdagverblijf die optimale zorg bied voor ons zoontje. Een stabiel en betrokken team, waarbij er vaste leidsters op de groep staan wat voor veel voorspelbaarheid zorgt voor ons en voor ons zoontje.
Lonneke (Moeder van Olivier) locatie de Bilt

Small Society De Bilt – Kinderdagverblijf

In een modern nieuw pand worden vijf groepen hele dagopvang opgevangen; 2 babygroepen (0-2 jaar), 1 verticale groep (0-4 jaar) en 2 peutergroepen (2-4 jaar). Alle groepen zijn gezellig en sfeervol ingericht met eigen slaapkamers en sanitaire voorzieningen. Het kinderdagverblijf heeft een grote tuin met veel planten en groen. Het gebouw en de tuin zijn speciaal onder architectuur van bureau BEB voor de kinderopvang van Small Society ontworpen.
Het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang werkt vanuit een samenwerkingsverband samen met de Groen van Prinstererschool.
Op het kinderdagverblijf bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een 3+ groep waar leeftijdsgerichte activiteiten worden aangeboden en de kinderen spelenderwijs worden voorbereid op de basisschool. De 3+ groep werkt samen met de peuterspeelzaal van Small Society die zich in het gebouw van de Groen van Prinstererschool bevindt.

Small Society De Bilt – Buitenschoolse opvang

De buitenschoolse opvang van onze vestiging bevindt zich in het gebouw van basisschool de Groen van Prinstererschool aan de Groen van Prinstererweg.
Deze vestiging werkt vanuit een samenwerkingsverband met de Groen van Prinstererschool.

GGD inspectierapport kinderopvang de Bilt

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels