Mijn Small Society | Kinderdagverblijven | Small Society

Mijn Small Society

ipad-meisjeMet Mijn Small Society volgt u de dagelijkse belevenissen van uw kind en blijft u automatisch op de hoogte alle gebeurtenissen en informatie rondom het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang van uw kind.

Op elk moment van de dag kunt u het dagboek en foto’s van uw kind(eren) inzien. Daarnaast kunt u een berichtje naar de pedagogische medewerkers op de groep versturen, nieuwsbrieven ontvangen en extra dagen aanvragen.

Mijn Small Society is toegankelijk via onderstaande inlog.

Mijn Small Society

Mijn Small Society is ook via de app toegankelijk op uw iPhone of Android-toestel. Via de Mijn Small Society app blijf u altijd automatisch op de hoogte door middel van pushberichten op uw telefoon. Gedurende de dag krijgt u vanzelf een notificatie bij nieuwe gebeurtenissen rondom uw kind(eren) op de kinderopvang.

Download nu de Mijn Kind app via de App Store of Google play

appstoreplaystore

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels