Peuterspeelzalen | Kinderdagverblijven | Small Society

Peuterspeelzalen

Small Society heeft peuterspeelzalen in Almere, de Bilt en Amsterdam.

Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar samen spelen en deelnemen aan een uitgebreid activiteitenprogramma. Het programma is gericht op het op een ongedwongen manier ontwikkelen van de motoriek, taalvaardigheden, sociaal communicatieve vaardigheden en het ontluikend rekenen. Daarnaast worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Het programma wordt begeleidt door vaste medewerkers van Small Society.

Bekijkt u hier onze film om een indruk te krijgen van onze peuterspeelzalen.

In Amsterdam worden de peuterspeelzalen als onderdeel van de kinderdagverblijven aangeboden in een aparte speciaal hiervoor ingerichte groepsruimte en wordt gebruik gemaakt van de buitenruimte van het kinderdagverblijf.

In Almere en De Bilt worden de peuterspeelzalen aangeboden vanuit een samenwerkingsverband met lokale scholen. Hier wordt invulling geven aan het realiseren van een zogenaamde brede school visie ook wel integraal kindercentrum genoemd. In een brede school werken scholen en kinderopvangorganisaties nauw met elkaar samen in een geïntegreerd en aaneengesloten programma bestaande uit ontwikkeling, onderwijs, opvang, sport en ontspanning. Hierdoor wordt een leer- en ontwikkel omgeving gerealiseerd van 0-12 jaar

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels