Samenwerking | Kinderdagverblijven | Small Society

Samenwerking

Small Society is een gecertificeerde, middelgrote organisatie met meer dan tien jaar ervaring binnen de kinderopvang. Onze dienstverlening richt zich op het aanbieden van kwaliteit en professionaliteit vanuit een kindgerichte aanpak. De afgelopen jaren is Small Society in verschillende regio’s bekend komen te staan als een betrouwbare aanbieder van goede kinderopvang voor een redelijke prijs. Op al onze vestigingen staat een kindgerichte aanpak en klanttevredenheid centraal.

Onze kinderdagverblijven worden ondersteund door een professionele centrale organisatie die garant staat voor een goede begeleiding en ondersteuning van locatiemanagers, scholing en ontwikkeling van medewerkers, het borgen en ondersteunen van de kwaliteit en het naleven van alle regelgeving binnen de kinderopvang. De afgelopen jaren is Small Society gegroeid door het ontwikkelen en bouwen van eigen vestigingen, het aangaan van samenwerkingsverbanden met scholen, gemeentes, corporaties, opleidingsinstituten en andere aanbieders binnen de kinderopvang.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Small Society, neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden die wij zien in een persoonlijk gesprek.