Warme lunch | Kinderdagverblijven | Small Society

Warme lunch

De warme lunch wordt geleverd door Royal Foods. Royal Foods is gevestigd in de Flevopolder en maakt gebruik van lokale producten. Met deze producten wordt dagelijks een gezonde, Polder Verse warme lunch bereid speciaal voor kinderen. De maaltijden worden uitsluitend bereid met verse producten. De groenten komen van lokale akkerbouwers. Het vlees is zoveel mogelijk “Clean label” wat betekend dat het geen onnatuurlijke kleur en smaakstoffen bevat.

Bereiden van de maaltijden
Bij het bereiden van de maaltijden wordt vrijwel geen zout gebruikt. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van milde kruiden. De maaltijden worden in eigen keuken van Royal Foods bereid volgens de HACCP normen.

Menu
De diëtisten van Royal Foods stellen maandelijks menulijsten samen waardoor er een ruim en gevarieerd aanbod is van maaltijden. Wanneer u zoon of dochter behoefte heeft aan een aangepast menu dan kunt u dit bij het aanmelden via de website opgeven.
Een voorbeeld menu vind u hier.

Kosten
De warme lunch wordt aangeboden tegen een vergoeding van €2,50 per dag per kind voor een reguliere maaltijd. Een halal maaltijd kost €3,85 per dag per kind en een biologische maaltijd kost €4,75 per dag per kind.

Maaltijd
Op het kinderdagverblijf wordt de maaltijd tijdens de lunch aangeboden. Op de buitenschoolse opvang wordt de maaltijd aangeboden om 17.30 uur. De buitenschoolse opvang kinderen die hier gebruik van maken kunnen om 18.00 uur worden opgehaald.

Heeft u vragen of suggesties? Stuurt u ons uw reactie naar planning@smallsociety.nl

Vul hieronder uw debiteurennummer in om naar de bestellijst te gaan.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels