Waarom Small Society | Kinderdagverblijven | Small Society

Waarom Small Society

Small Society wil een verantwoorde omgeving bieden waarbinnen uw kind zich ongestoord kan ontwikkelen en waaraan u uw kind(eren) zorgeloos kunt toe vertrouwen

Maar waarom kiezen voor Small Society?

Small Society is ambitieus in het streven naar kwalitatief hoogwaardige en kindgerichte kinderopvang. Wij willen continu aandacht besteden aan alle aspecten die onze kinderopvang verantwoord, vertrouwd en betrouwbaar maken.

Onder andere beschikt Small Society over een uniek kwaliteitsmanagementsysteem en volgen alle medewerksters een doorlopend ontwikkelingsprogramma. Small Society besteed veel zorg en aandacht aan de veiligheid en inrichting van onze vestigingen. Op alle vestigingen wordt gewerkt langs een door Small Society ontwikkeld vast activiteitenprogramma dat zich richt op de ontwikkeling van jonge kinderen.

Hieronder geven wij u een totaal overzicht van onze dienstverlening en de verschillende onderdelen en aandachtspunten waarop wij ons richten. Zodoende kunt u zich een goed beeld en overzicht verschaffen van dat waar u bij Small Society op kunt rekenen.

Deze pagina is ook beschikbaar in het: Engels