Warme lunch | Kinderdagverblijven | Small Society

Warme lunch

Om tegemoet te komen aan de wens van ouders tot het verstrekken van een gezonde warme lunch is vorig jaar gestart met een pilot op onze vestigingen in Amsterdam. Naar aanleiding van de resultaten hiervan is besloten om deze dienst het komende jaar voor alle vestigingen van Small Society te introduceren.

De warme lunch van Small Society wordt geleverd door Royal Foods. Royal Foods is een gecertificeerde aanbieder van warme maaltijden en is gevestigd in de Flevopolder. Royal Foods maakt gebruik van locale producten waarmee dagelijks een gezonde, Polder Verse warme lunch wordt bereid speciaal voor kinderen. De maaltijden worden uitsluitend bereid met verse producten. De groenten komen van locale akkerbouwers. Het vlees is zoveel mogelijk “Clean label” wat betekend dat het geen onnatuurlijke kleur en smaakstoffen bevat.
Bij het bereiden van de maaltijden wordt vrijwel geen zout gebruikt. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van milde kruiden. De maaltijden worden in eigen keuken van Royal Foods bereid volgens de strengste hygiëne normen (HACCP).

De diëtisten van Royal Foods stellen maandelijks menulijsten samen waardoor er een ruim en gevarieerd aanbod is van maaltijden. Wanneer u zoon of dochter behoefte heeft aan een aangepast menu dan kunnen ouders dit bij het aanmelden via de website opgeven.